Nevşehir, 7 Haziran seçimleri öncesinde 3 siyasi partiyi de ağırladı. 

Nevşehir'de  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun mitingi 3 Mayıs'ta , Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli mitingi 12 Mayıs'ta ve en son Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Başbakan Ahmet Davutoğlu mitingi 18 Mayıs'ta tamamlandı. Peki Meydan Yarışının galibi kim oldu?


3 farklı siyasi partinin Nevşehir de aynı alanda, Türk Telekom önünde düzenlediği mitinglerde çekilen fotoğraflar üzerine sosyal medyada ilginç analizler yapıldı.

Kamuoyu anketi şeklinde algılanan görüntüler Nevşehir'de AK Parti'nin büyük bir farkla önde olduğunu gösterirken, MHP ve CHP mitinginde yer alan kalabalık ise 7 Haziran da Milletvekili çıkarmak için bu defa yetecek mi sorusu şeklinde değerlendirilerek kamuoyunda tartışılır oldu. 

3 Partinin farklı zamanlarda ve aynı meydanda yaptığı ve FİB Haber'de yayınlanan miting fotoğraflarını sizler için derledik.

7 Haziran seçimlerine 19 gün kala partilerin il mitinglerindeki kalabalık oranı kamuoyunda büyük bir etki oluşturuyor. Vatandaşlar, miting alanlarından çekilen fotoğraflar üzerine sosyal medyada ilginç analizler yapıyor.

AK Parti, CHP ve  MHP'nin son 16 gün içinde miting yaptığı Nevşehir'in meydan fotoğrafı anket izlenimi veriyor... Peki 7 Haziran Genel seçimleri öncesinde Nevşehir'de siyasi partilerin Meydan Yarışının galibi kim oldu? Yorum Sizlerin...