NEVŞEHİR(MHA) Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi, TÜRKAV Nevşehir Şube Başkanlığı görevine atanan Seyit Gemici ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur "TÜRKAV Nevşehir şube başkanlığı görevine atanan Seyit Gemici ve beraberindeki sekiz yönetim kurulu arkadaşımıza başarılar diliyorum. Bizler, bu kutlu ve meşakkatli yolda yüce yaratanın izniyle bu yönetim kurulunun vakfımızı en iyi yerlere taşıyacağından eminiz. Sivil toplum kuruluşları ülkemizin ve ilimizin vazgeçilmez birimleridir. Toplumun ve kamunun tek yürek olması adına önemli misyon üstlenmiş Kamu Çalışanları Vakfı'nın her türlü etkinlik ve çalışmalarında üzerimize düşen görevleri yapmaya hazırız" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Seyit Gemici ise "Bu anlamlı ziyareti gerçekleştiren Mustafa Uğur başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Bu kutlu yolda, Türk Milliyetçisi kamu çalışanları arkadaşlarımızla bir araya gelerek her türlü çalışmalarla daha aktif bir vakıf için mücadele edeceğiz" dedi.