Ak Parti genel başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu Nevşehir’e geliyor. Davutoğlu’nun miting yapacağı yer olan Telekom önündeki alanda ise hazırlıklar tamamlandı.

Nevşehir’de Davutoğlu hareketliliği

Dün sabah saatlerinde başlayan hazırlıklar hız kesmeden sürüyor. Ahmet Davutoğlu‘nun 18 Mayıs Pazartesi günü Nevşehir’de vereceği miting öncesi Nevşehir Telekom önündeki alana ve şehir merkezindeki caddelere Ak Parti bayrakları asıldı alan balonlarla süslendi.Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun konuşmasını yapacağı yerde sıkı hazırlıklar yapılıyor. Ayrıca Başbakan olması sebebiyle emniyet ekipleride alanda sıkı güvenlik tedbirleri almaya başladı.

Davutoğlu'nun Nevşehir Mitingi İçin Hazırlıklar Tamamlandı


Yeni mahalle Damat İbrahim Paşa Bulvarı miting için trafiğe kapatıldı.

Yaklaşık iki gündür devam eden çalışmalarda AK Gençler Nevşehir cadde ve sokaklarını AK Parti bayraklarıyla donatırken AK Parti İl Başkanı Av. M.Ali Tanrıver,Başkan Yardımcısı Serhat Sonugelen, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar da miting alanında sabahladılar. 

Başbakan Ahmet Davutoğlu,Bugün 18 Mayıs Pazartesi günü saat 14.00’da Telekom binası önünde Nevşehir ve ilçelerinden gelen Ak Partili vatandaşlara Ak Parti’nin, Türkiye ve Nevşehir için yapacaklarını anlatacak.

Nevşehir ilçe belde ve köylerinde Yüzlerce araç miting alanına doğru hareket ettiği belirtiliyor..


ahmet-davutoglu-nevsehir-hazirliklari

ahmet-davutoglu-nevsehir-hazirliklari-1