NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili aday adayı Mustafa Uğur, 2015 Haziran seçimlerinde hedeflerinin Nevşehir’den her üç milletvekilini de Milliyetçi Hareket Partisinden çıkarmak olacağını söyledi.

Kapadokya FM Radyosunda Gazeteci Ali Çamur’un hazırlayıp sunduğu programa katılan ve soruları cevaplandıran Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili aday adayı Mustafa Uğur, hedeflerinin 1 milletvekili çıkarmak olmadığını yineledi.

Daha önce Nevşehir halkının büyük bir teveccüh göstererek Milliyetçi Hareket Partili iki ismi Meclise gönderdiğini hatırlatan Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili aday adayı Mustafa Uğur, “AKP İktidarının son 13 yılda ülkeyi ne hale getirdiği ortada. Toplumun bütün kesimlerinin içerisinde bulunduğu sıkıntıları 7’den 70’e herkes biliyor ve içerisinde yaşıyor. Bu nedenle Milliyetçi Hareket Partisine yurt genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de büyük bir teveccühün olduğunu görüyoruz. Bizim bu seçimde hedefimiz 1 Milletvekili çıkarabilmek olamaz. 3 Milletvekilini de Milliyetçi Hareket Partisinden Meclise göndermek için çalışacağız. 1999 ruhu yeniden uyandı. Halkımız Milliyetçi Hareket Partisi sayesinde içerisinde bulunduğu buhrandan kurtulabileceğinin farkına vardı” diye konuştu.