NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Milletvekili adayı Av. Ebubekir Gizligider, ziyaret ettiği hemen hemen her yerde AK Parti’deki birlik ve bütünlüğü öne çıkararak, bu birlik ve bütünlüğün ülkenin ve Nevşehir’in menfaatine güzel sonuçlar çıkardığını dile getiriyor.

Bir sohbet esnasında bu birlik ve bütünlüğün en önemli kazanımlarından birinin de Konya Ovası Projesine Nevşehir’in de dahil edilmesi olduğundan bahseden AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, seçim çalışmalarına aday adaylarının yanında, belediye başkanlarının da katılmalarının bu birlik ve bütünlüğün en önemli göstergelerinden biri olduğunu ifade etti.

AK Parti’de kimsenin Milletvekili olmak gibi bir ana gaye ile bu süreçte yer almadığının altını çizen AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, “Konya Ovası projesini biz vaat bile etmedik. Çünkü çok büyük bir proje. Ama çok şükür önümüzdeki yıl hayata geçirilmeye başlanacak. Önümüzdeki yasama döneminde kanunu ile birlikte bizde Konya Ovası projesine kanunuyla birlikte dahil olacağız. Bu projenin çok büyük parasal kaynakları da var. Bu proje iş demek, aş demek. Bakın daha da önemlisi biz AK Parti olarak bir bütün halindeyiz. Gezilerimizde belediye başkanlarımızdan tutunda Milletvekili aday adaylarımızda bulunuyor. Biz her birinin aday adaylığında tek tek arayıp kendilerini tebrik ettik. Çok şükür hiçbirimizin amacı Milletvekili olmak, şu olmak, bu olmak değil. Hepimizi 2 Metre kefenle bir gün gömecekler. O yüzden bu birlikteliğin sağlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

FİBHABER.COM Nevşehir'in ilk ve en çok izlenen haber sitesi...

Nevşehir'in Bağımsız Güncel Haber www.fibhaber.com