Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Varır , seçim çalışmaları kapsamında partisinin teşkilatlarını ziyaret etmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Varır Kozaklı İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti...‏

25.Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti Nevşehir Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulunan Hüseyin Varır, seçim çalışmaları kapsamında, Kozaklı ilçesini ziyaret etti.

İlçe ziyaretleri sırasında vatandaşlar tarafından sıcak karşılanan Varır, insanların dertlerini ve sorunlarını dinledi. Başta Nevşehir ve sonrasında Türkiye için çalışacaklarını belirtenHüseyin Varır, çalışan bir milletvekili profilinde aktif bir şekilde hizmet etmek istediğini söyledi.

Kozaklı ilçe ziyaretlerinde bir konuşma yapan Hüseyin Varır, 
parti tarafından aday gösterilmesi ve TBMM’ye girmesi halinde seçmenle her zaman iç içe olan ve sorunları çözen milletvekili profili çizeceğini söyledi. Varır, seçilmesi durumunda az konuşan, çok icraat yapan bir milletvekili olacağını söyledi. Varır, “Partimiz bizi aday gösterirse ve halkımızın desteğiyle meclise girmeyi başarırsak klasik bir milletvekili profili çizmeyeceğiz. Seçimden seçime halkı hatırlayan milletvekili olmayacağız. Ayrıca çok konuşup az üreten bir yapıda da olmayacağız. Az konuşup çok icraat yapacağız” dedi.