NEVŞEHİR(MHA) Halkın Yükselişi Parti İl Başkanı ve Parti yöneticileri Nevşehir’de düzenlenen Protesto yürüyüşüne destek verdi.
Halkın Yükselişi Partisi İl Başkanı Ali Cenan Öztürk ve parti yöneticileri il merkezinde önceki gün yapılan protesto yürüyüşüne bizzat katılarak protesto eylemine destek verdi.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Halkın Yükselişi Partisi İl Başkanı Ali Cenan Öztürk,
“Nevşehir’de taksim gezi parkı direnişine destek olduk. Kendilerine bu konuda destek veriyoruz. Bugünkü destek partisi ülkeyi öyle bir konuma getirdi ki insanları birbirinden uzaklaştırıp kutuplaşmaya artırmıştır. Ülke iyi yönetilemiyor. Biz bu ülkeyi kendi iktidarımız daha iyi yöneteceğiz. Taksim gezi parkındaki olayı sadece üç beş ağacın kesilmesi olarak düşünmemek gerekir. Bunun içerisinde toplumun öne çıkan duyguları var. Bu olayın içerisinde haksızlıklara karşı bir direniş var. İnsanlarımız arasındaki ekonomik sorunların büyümesi de var. Hak ve adalet olgusunun eşit dağıtılamamasının da etkisi var bu yürüyüşte. Arap ülkelerinde bu tür olaylarda iş yerlerinin yağmalandığını görürsünüz. Ama ülkemizde bu yürüyüş son derece duyarlı bir şekilde yapılıyor” dedi.