Milliyetçi Hareket Partisi Bir önceki İl Başkanı Göksel TAŞCI yapmış olduğu açıklamasında: "15.07.2016 Cuma günü saat: 22:00 de meydana gelen ve devletimize yapılmış olan Darbe girişimini Lanetliyorum" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Bir önceki İl Başkanı Göksel Taşcı açıklamasında, Hiçbir gerekçe Milli İradeye yapılan bu darbe girişimini haklı çıkaramaz. Bu devlet hepimizin devletidir. Devletimizin bekası için Milletimizin iradesine kast edenler hangi gerekçe ile yaparlarsa yapsınlar kesinlikle affedilemez. Bu aziz Millet, Siyasi farklılıklar olmasına rağmen "Bir bütündür, Türk Milletidir."

Birliğimize ve bütünlüğümüze kast eden bu vatan hainleri kesinlikle hak ettikleri en ağır ceza ile cezalandırılmalıdır.

İdam Cezası Milletin İradesi olan TBMM'de bir an önce gündeme getirilerek kanunlaşmalıdır. Bu ve bunun gibi menfur hadiselerin müsebbipleri İdam cezası ile cezalandırılmalıdır.Başbuğumuz Alpaslan Türkeş'in dediği gibi En Kötü idare en iyi darbeden daha iyidir.Türk Milleti çok hain gördü. Hepsini de toprağa gömmesini bildi. Bu aziz Millet, bu lanet darbe girişimini hep beraber kenetlenerek püskürtmüştür.

Devletimize,Milletimize,Demokrasimize yapılan bu hain Darbe girişiminin tekrarlanmaması temennisi ile milletimize başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Saygılarımla

Göksel Taşcı