NEVŞEHİR(MHA) Büyük Birlik Partisi Nevşehir Milletvekili adayları ve İl Başkanının seçimlere sayılı günler kala çalışmaları sürüyor. İl Başkanı Karataş, “İddia Ediyorum, mevcut siyasi partiler arasında en samimisi biziz” dedi.

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Şerafettin Karataş ve Milletvekili adayları Derinkuyu ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü. Derinkuyu ilçesinde kurulan Pazar yerindeki esnafları da ziyaret eden BBP heyeti pazarcı esnafının ilgisinden son derece memnun kaldı.

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Şerafettin Karataş, “Ülkeyi 7 Haziran seçimlerinin sonrasında kabus gibi günlere düşüren AKP, CHP, MHP VE HDP’ye bir bakın. Birde bugüne kadar halkına yalan söylemeyen Büyük Birlik Partisi, diğer yanda ülkeyi ve ülkede yaşayan insanları yıllardır adalet ve kalkındıracağız diye oyalayanlara bir bakın. Nevşehir halkının partimize olan ilgisi bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Ancak, Merhum, Şehit genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun ilkesinden hiç şaşmayan Büyük Birlik Partisine de bir şans vermelerini istiyoruz. Zira mevcut düzenin partilerine baktığınızda en samimisi biziz” dedi.