NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletvekili aday adayı Hakim Demirci, Kapadokya Kadın Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Ziyaretinde Kapadokya Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hayriye Demirbilek ile görüşen CHP Nevşehir Milletvekili aday adayı Hakim Demirci, aday gösterilmesi ve seçilmesi durumunda yapmayı planladığı çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında kadın STK’ların daha da güçlendirilmesini hedeflediklerine dikkat çeken Demirci, “Nevşehir’imizde Kapadokya kadın dayanışma derneğimiz kadınlarımızın önemli bir sözcüsü haline geldi. Bu manada yaptıkları güzel çalışmalardan dolayı Sayın Başkan Hayriye Demirbilek’in nezdinde tüm dernek yöneticilerini ve üyelerini kutluyorum. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında bizim de öncelik vereceğimiz konulardan biri Kadın STK’ların güçlendirilmesi olacak. Toplumuzun büyük bir ağırlığını oluşturan kadınlarımızın özellikle son yıllarda artan kadına şiddet konusunda desteklenmesi, onların güçlü birer birey olarak toplumda konum edinmesi en büyük önceliklerimizden biri olacak. Kapadokya Kadın Dayanışma Derneğimize şu ana kadar ki özverili ve önemli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum” dedi.

Kapadokya Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hayriye Demirbilek ise CHP Nevşehir Milletvekili aday adayı Hakim Demirci’ye ziyaretinden dolayı teşekkür ederken, siyasi çalışmalarında başarılar diledi.