AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Karapınar Belediye Başkan Adayı Yasin Güneş’in seçim çalışmalarına destek vermek için Karapınar beldesini ziyaret etti.

Seçim ofisinde bir süre görüşen Yanar, daha sonra Başkan adayı Güneş ile birlikte Karapınarlı bir ailenin evine misafir oldu. 

Burada konuşan İl Başkanı Av. M.Rauf Yanar, "Karapınar Beldemizdeyiz .. Gönül Dostluğu, muhabbet dolu evlerine misafir olduğumuz Karapınarlı hemşerilerimiz ile bir araya gelerek Belediye Başkan Adayımız Yasin Güneş ile birlikte muhabbet dolu bir akşam yaşadık.. 31 Mart için Karapınarlı hemşerilerim kararını çoktan vermiş, Maşallah .." dedi.

 İl Başkanı Av. M.Rauf Yanar, “ Çok önemli ve kritik bir süreçten geçiyoruz. Önümüzde bir sefer var, bizde bu seferde sizlerle birlikte büyüklerimizin öncülüğünde mücadele ediyoruz. Artık seçime kısa bir süre kaldı. Sizlerin hem dualarını hemde desteklerini bekliyoruz. Zira, 31 Mart seçimleri gelecek yüzyılın seçimleridir. İnşallah sizlere, çocuklarımıza, torunlarımıza, müreffeh bir ülke bırakmak istiyoruz. 31 Mart'ta tarihi bir not düşülecek” dedi.   

İşte AK Gençlikten, Başkanlığa Büyük Dayanışma...