AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım'ın da katılımıyla gerçekleşen AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı 6'ıncı Olağan Kongresi'nde emeği geçenlerin yanı sıra, iştirak eden partili partisiz herkese teşekkür etti. 

AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, "6. Olağan İl Kongremizi Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ın katılımları ile büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirdik.. Rabbim hayırlara vesile kılsın inşallah.. Öncesi,Eskisi,Yenisi yok.. Biz kocaman güzel bir aileyiz"dedi.

EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLADIK 
Başkan Yanar, "Miting havasında muhteşem bir kongre gerçekleştirdik. Nevşehirli değerli hemşehrilerimiz, AK Parti Genel Başkan Vekili ve  Başbakan Sayın Binali Yıldırım'ı kendisine yaraşır bir şekilde ağırladı. Kongre sürecimizde gece gündüz demeden, bu güzel gün için emek sarf eden dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yine bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan partili partisiz bütün Nevşehirli hemşerilerime de sonsuz teşekkür ediyorum" dedi. 

YOLUMUZ UZUN 
Kongrenin ardından yürüyüşlerine devam edeceklerini kaydeden Mustafa Rauf Yanar, "Teşkilatlarımızla birlikte geçmiş dönemlerde olduğu gibi, bu dönemde de büyük bir sorumluluk almış bulunmaktayız. Kongrelerimizde aldığımız her bir oyun sorumluluğunun bilincindeyiz. Bizim partimizde eski tabiri asla olmadığı için yönetim kurulunda bayrağı yeni isimlere devreden arkadaşlarımızla uyum içerisinde yürüyeceğimiz daha uzunca yolumuz var" şeklinde konuştu. 

ALLAH UTANDIRMASIN!
AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, AK Parti siyasi hayatına başladığı 14 Ağustos 2001 tarihinden itibaren aziz milletimize vaat ettiği demokratikleşme, kalkınma, lider ülke olma, büyük medeniyetimizi geleceğe taşıma yolunda başarı hikayesini destansı bir şekilde hizmet yürüyüşüne devam ediyor.

AK Parti dava, teşkilatlar, vatan, millet ve bayrak için omuzlarına yük alanların partisidir, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve bu büyük davaya inanmış kadrolarıyla birlikte iktidarımızın ilk 15 yılda kimsenin hayal bile edemediği atılımlar gerçekleştirilmiştir ve tüm vatandaşlarımız bu icraatlar’la her seçimde oylarımızı arttırarak karşılık vermiştir. 

Artık gerçek anlamda yeni Türkiye vardır. Yeni Türkiye'de istikrar, güven olacak, 20232053 ve 2071 hedeflerine ulaşacak. Bugün yapmış olduğumuz kongremizle birlikte Daha Güçlü Türkiye yolunda 2019 da yapılacak seçimlerin startını da vermiş olduk. İnşallah tüm kongrelerimizin önce Nevşehir'imize, sonra ülkemize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Zira, “Kaybedecek zamanımız yok yolumuz uzun vazifemiz ağırdır. Allah utandırmasın” dedi.

İşte yeni AK PARTİ Nevşehir İl yönetimi: