İMAM HATİPLİLER PLATFORMUNUN CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDEKİ TAVRI

İmam Hatipliler, uzun yıllar resmi ya da gayri resmi devletimiz nazarında ötekileştirilerek, 2. sınıf vatandaş muamelesi görmüş, devlet dairelerinden dışlanmış, askeri okullara alınmamış; İmam Hatip Ruhuna sahip kızlarımız üniversite kapılarından başı örtülü diye kovulmuş, sırf namaz kılıyor veya eşinin başı örtülü diye askeri personelin rütbeleri sökülmüş, ordudan ihraç edilmişlerdir.

28 Şubat Postmodern darbesiyle; sırf İmam Hatip Liselerinin önü kapansın diye sekiz yıllık zorunlu eğitim getirilmiş, eğitim tarihine bir yüz karası olarak geçmiş olan katsayı zulmü uygulanmış ve İmam Hatipliler, artık fakültelere giremez hale getirilmiştir.

İmam Hatiplilere bu ülkenin zencileri muamelesi reva görülmüştür.

Bugün;

İmam Hatiplilerin önündeki katsayı zulmü kaldırılmış, istedikleri fakülteye girme hakkı sağlanmıştır.

Sekiz yıllık engelleme amaçlı eğitim sistemi kaldırılarak İmam Hatiplilere uygulanan zulüm son bulmuştur. Her isteyenin çocuğunu İmam Hatip okullarına gönderebilmesinin önü açılmıştır.

İnsanlar, eşinin başı örtülü diye ordudan ihraç edilememekte, başı örtülü olduğu için üniversite öğrencileri ve devlet memurları zulüm görmemekte; bilakis bu nedenle mağdur olmuş olanlara hakları iade edilmektedir.

Devletimiz halkıyla barışmış, halkının desteğini arkasına almış ve bu güçle ülkemizi bundan 12 yıl önce hayal bile edilemeyecek noktalara taşımıştır. Ülkemizdeki gelişmelerin yanında Türkiye, dünyada da dikkate alınması gereken bir güç olma noktasına gelmiştir.

Bütün bunlar Sayın Başbakanın başında bulunduğu Ak Parti İktidarı dönemi icraatları iledir.

Bu kesimin bir başka zenci temsilcisi olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan,Ülkede zenci muamelesi yapılan İmam Hatiplilerin, bir İmam Hatipli Başbakan olarak göğsünü kabartmış ve bizleri gururlandırmıştır.

Bu ülke, fildişi kulelerden ülkesini seyreden, ülkesini televizyonlardan, filmlerden tanıyan Monşer Cumhurbaşkanlarından bu ülkeye fayda gelmeyeceğini yaşayarak öğrenmiştir. Bu ülkenin ihtiyacı, Halkın içinden, halkın içine inen, halkın arasından bir Cumhurbaşkanıdır.

Önümüzdeki Pazar günü yapılacak seçimlerde;

Halk Cumhurbaşkanlığını bir adım daha ileriye götürmek için,

İmam Hatipli Başbakanımızı devletin bir numaralı makamına yolcu etmenin onurunu da yaşamak için Başbakanımız, Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı destekliyoruz.

İMAM HATİPLİLER PLATFORMU