MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Nevşehir ziyareti adeta mitinge dönüştü.Nevşehir ziyaretinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. MHP Genel Başkanı, internet yasası ile ilgili olarak, "Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun değişmesine yönelik yasa tasarısı Meclis'te görüşüldüğü sırada, MHP bu yasa tasarısının Meclis'e getirilmesini yanlış görmüştür. Bazı maddelerine itirazlar olmuştur fakat Ak Parti'nin sayısal çoğunluğu ile bu yasa çıkmıştır. Bu yasa tartışılırken, Meclis'te genel kurulda kabul edilip kamuoyuna duyurulmuşken Sayın Cumhurbaşkanı yasanın bazı maddelerinden rahatsızlık duyduğunu ifade etmiştir; Macaristan'a yapılan ziyaret dönüşünde bunu tekrar gözden geçireceğini ifade etmiştir fakat şimdi bu yasayı onaylamıştır. İtirazları ortadan kaldırmıştır fakat burada bir muvazalı bir durum vardır. O da şudur; Sayın Cumhurbaşkanının itiraz edeceği konu üzerinden, 'Siz bu yasayı onaylayınız, Meclis Genel Kurulu'nda bu maddeyi değiştirelim' diyerek Sayın Cumhurbaşkanının kamuoyuna duyurduğu görüşlerinden vazgeçmemesini ancak yasa değişikliği ile ilgili genel kurulda bazı değişiklikler yapılmak suretiyle de Sayın Cumhurbaşkanının bu konudaki görüşlerini sanki yerine getiriyorlarmış gibi bir tavır içine girilmiştir. Bu siyasi tarihimizde ve Meclis çalışmalarında görünmeyen bir husustur. ya burada Sayın Cumhurbaşkanı bir tuzağa düşürülmüştür ya da millet aldatılmıştır. O sebepten dolayı tekrar Ak Parti ya da hükümet Sayın Cumhurbaşkanının karşı olduğu maddeleri onaylatıp sonradan Genel Kurul'a getirip burada değiştirmeye yönelik bir oyuna MHP düşmeyecektir. Meclis'e tekrar gelirse geçmiş tavrını aynen devam ettirecektir" ifadelerini kullandı.
"Veto beklentiniz var mı? sorusuna ise Bahçeli, "Cumhurbaşkanı şu günkü tasarrufları ile güvenilirliğini kaybetmiştir. Paralel devleti aramasın, paralel yönetim başlamıştır Türkiye'de Cumhurbaşkanı ile Başbakan arası" cevabını verdi.

Başbakanın Kabataş görüntüleri ile alakalı söylediği sözlerin hatırlatılması üzerine ise Bahçeli, "Başbakanın ciddiye alınacak bir tarafı kalmamıştır. Ömrü tükenmiştir. 30 Mart sonrasında gidicidir" ifadelerini kullandı.