AK Parti Kozaklı Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Önder İpek, İlçede birlik ve beraberlik içerisinde istişareye dayalı bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini belirterek, “Daha yaşanabilir bir Kozaklı, daha az göç veren ve daha huzurlu bir ilçe anlamına gelecek. Tüm çabamız bu yönde olacak.” dedi. 

Kozaklı Belediye Başkan A.Adayı İpek, Kozaklılı hemşehrilerinin tüm beklenti ve ihtiyaçları bildiğini ve bunlara yönelik çözüm üretmek istediğini söyledi.

A.Adayı İpek, proje odaklı çalıştığını özellikle sağlık turizmi konusunda termal kaplıcalarının Başkenti Kozaklı'da sağlık turizmini geliştirmek istediğini söyledi.

29 yıllık Devlet'te edindiği tecrübe ve birikimlerini Kozaklılar’ın hizmetine taşımak için aday olduğunu açıklayan Ömer Önder İpek, şunları söyledi, “Kozaklı için çok güzel projelerimiz var. Hemşehrdilerimin hizmetinde olacağız. Daha yaşanabilir bir Kozaklı için, ilçemizin imkanları ve güzellikleri gelişmiş, göç vermeyen, birlik ve beraberlik içerisinde bir Kozaklımızı hep birlikte yönetmeye talibiz.” dedi.

“Altyapısından üst yapısına ilçede önemli değişim hareketine imza atıp, kaliteli sağlık hizmeti sağlandıktan sonra uluslararası tanıtım yapılarak Kozaklı ilçemiz yerli ve yabancıların Kapadokya bölgesine sadece turistik amaçlı gezmek için değil aynı zamanda böylesine önemli bir merkez olarak Kozaklı ilçemizede şifa bulmak için de geleceği dünyaca tercih edilen bir merkez haline getirilebilir. Kapadokya tarihi ve doğal güzellikleri ile olduğu kadar Kozaklı ilçesinde bulunan kaplıcalarıyla da sağlık turizmi yapılacak potansiyele sahip bir bölge. Dünya standartlarında sağlık hizmeti ve tanıtım çalışmalarıyla Kozaklı'da sağlık turizmi hamlesini başlatıp Kozaklı ilçemizi, Nevşehir ve Kapadokya bölgesi bütünlüğü ile hak ettiği yere taşımak istiyoruz. Doğa ve sağlık turizmini de geliştirerek ilçemizde turizmi 12 aya yaymak en önemli projelerimiz arasında. Bunun yanında tarımsal faaliyetler ve seracılığa yönelik projeli çalışmalarımızla kırsal kesimi kalkındıracak projelerimiz de hazır” dedi.

İpek, son olarak bu vesile ile FİB Haber ayrıcalığı ile tüm İslam alemi ve Kozaklılı hemşehrilerimizin Mevlid kandilini kutluyorum dedi.

Ziyaret ettiği her yerde yoğun ilgi gören İpek, sevdalısı olduğum Kozaklı'mıza hizmet için 7/24 her türlü fedakarlığa hazır olduğunu belirtti.