NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İşçi Partisi Olağanüstü İl Kongresi Nevşehir Ticaret Borsası Toplantı Salonu’nda 15 Aralık 2013 Pazar günü Saat: 14.00 ‘da toplanıyor.

İşçi Partisi Genel Sekreteri Dr. Serhan Bollluk Kongreyi Onurlandıracaktır.

MKK Üyesi ve Disiplin Kurulu Başkanı Dursun Karadağ’da Kongrede hazır bulunacak.

Sürekli üye artışları ile gelişen Nevşehir İşçi Partisi kadrolarında değişiklik ve yapılanmaya gidiyor. Başarılı bir kongre geçirmeyi hedeflediklerini söyleyen İşçi Partisi İl Başkanı Mustafa Soner Menekşe, çok önemli konumlarda olan yeni üyelerinden İl Başkanlığı ve yönetim kuruluna layık olan kişilerin seçilmesi partimize güç katacaktır dedi.

Menekşe, “Kısa süre önce yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde, Avanos İlçe Örgütü başta olmak üzere, Ürgüp ve Derinkuyu’da İlçe Örgütlerimizi açmak istiyoruz. Tüm bu hazırlıkların alt yapıları tamamlanmış olup, Kongre sonrası yeni yönetim kurulu bu çalışmaları hızlandırıp ilçelerin ataması, “İlçe Örgütleri Binalarının” kiralanması ve düzenlenmesi çalışmalarına hız verecektir. Yerel seçimlere ilişkin parti politikamız ve çalışmalarımız halkımıza ve basın kuruluşlarına seçilen yeni yönetim tarafından netleştirilerek yeni İl Başkanımız tarafından açıklanacaktır. Menekşe bu gelişim ve değişim kongresi umarım ilimizin siyasi gelişimine katkı sağlar; Parti ve Sivil toplum Örgütü yetkililerini de kongremizde görmek istiyoruz. Yapılacak İl Olağanüstü Kongremize tüm halkımız ve basın kuruluşları davetlidir” diye konuştu.