NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Örgütü’nün Düzenlediği Toplantı Üyelerin Büyük Çoğunluğu’nun ve Partiye Yakın Onur Konuklarının da Katılımıyla Büyük Avanos Otel’de Yapıldı.

MKK Üyesi ve Parti Disiplin Kurulu Başkanı Dursun Karadağ toplantıda yeni katılan üyelere parti politikaları ile ilgili genel konularda ve yerel seçimlere ilişkin önemli bilgiler verdi.

Parti’ye yeni katılanlara rozetleri takıldı. Yakın zamanda parti saflarına katılan Prof. Dr. Meliha Atalay yaptığı konuşmasında; ülkenin içinde bulunduğu zor durumlardan kurtulmak için tek adresin İşçi Partisi olduğunu belirtti.

Parti üyesi olmak kadar görev almak da gerektiğini belirten Atalay, tüm üyelerin yeterli ve etkili görevler alması ve bu görevleri hakkıyla yerine getirmesi ile başarıya ulaşılacağını söyledi.

Parti üyelerinin tamamının ve Genel Merkez’in İl başkanlığı için önerdiği Prof. Dr. Meliha Atalay bu görevi severek üstleneceğini belirterek salonda büyük alkış aldı.

Parti’nin genel işleyişi, ilçe örgütleri kurulması, yerel seçimler ve ülke sorunları ile ilgili söz alan tüm üyelerin fikirleri alındı. Oluşan genel fikirler mücadelenin kararlılıkla ve örgütlü mücadele ile olacağı vurgulandı.

Üye ve yakınlıkduyar sayısı hızla artan Nevşehir İl Örgütü’nün yeniden yapılandırılması ve tüm ilçe örgütlerinin kurulması yönünde kararlılık gösterdiler.

Ayrıca yerel seçimlere yönelik yapılacak çalışmalarda güçlü adaylar olursa aday gösterilmesi veya Atatürkçü ve yurtsever adayların desteklenmesi gerektiğini belirttiler.

İşçi Partisi İl Yönetimi’nin aldığı kararla 15 Aralık 2015 Pazar günü saat:14.00’te “Nevşehir Ticaret Borsası Salonu’nda” Olağanüstü İl Kongresi yapılacaktır.

İşçi Partisi İl Başkanı Mustafa Soner Menekşe,”İl Başkanlığı görevini sevgili hocamız Prof. Dr. Meliha Atalay’a vermekten büyük onur duyacağım. İl yönetimine seçilsem de seçilmesem de partimin vereceği her türlü görevi büyük bir gururla yerine getireceğim” dedi.

Menekşe, “15 Aralık Pazar günü saat:14.00’te yapacağımız Olağanüstü kongreye parti üyelerimiz başta olmak üzere, davet edeceğimiz “onur konukları” ve partimize ilgi duyan tüm Nevşehir İli coğrafyasında ikamet eden hemşerilerimizi memnuniyetle bekleyeceğiz” diye konuştu.