Genç İş Adamı İsmail Usta, başvuru tarihinin son gününde AK Parti Nar kasabası Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunu yaptı. 
Genç İş Adamı İsmail Usta, AK Parti Nevşehir merkez ilçe başkanlığına gelerek AK Parti'den Nar Belediye Başkanlığına aday adaylık başvurusu için müracaatda bulundu.

Resmi başvuru dosyasını İlçe Başkanı Edip Avşar'a teslim eden İsmail Usta, "Doğduğum ve büyüdüğüm Nar kasabama ve değerli hemşehrilerime hizmet için talip oldum. Bu kutsal görev için bana destek ve teveccüh gösteren bütün Narlı hemşerilerime ve aileme teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan A.Adayı Usta, "Nar sevdamızı gençlik enerjim ile birleştirip hayalimizdeki Nar kasabamıza hizmet için kullanmak için çıktığımız yolda aday adaylığımızın kasabamız ve tüm aday adayları için hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kulllandı.

AK Parti Merkez ilçe Başkanı Edip Avşar'da yaptığı konuşmsında İsmail Usta'nın aday adaylığının hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek Allah utandırmasın dedi.

Genç İş Adamı ve AK Parti Nar Belediye Başkan A. Adayı İsmail Usta resmi başvurusu sonrası yaptığı açıklamasında; "Nar kasabasının artık genç, dinamik ve gecesini gündüzüne katacak bir başkana ihtiyaç var. Kültürleri Yok edilen mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde çözerek herkesi Nar Kasabasında mutlu edeceğiz. Rant ve Kar öncelikli değil, halk odaklı dönüşüm yapmak için "TEMİZ TOPLUM, TEMİZ YÖNETİM, TEMİZ SİYASET İÇİN ,HİZMET İÇİN KASABAM İÇİN VARIM...Allah utandırmasın." dedi.

FİB Haber Merkezi olarak A. Adayı İsmail Usta'ya başarılar diliyoruz.

İsmail Usta, Kimdir?

08.05.1987 Nar kasabası Nevşehir doğumluyum. İlkokul ve ortaokul tahsilimi 1994-2001 yılları arasında Nar ilköğretim okulunda tamamladım. 2006 yılında Nevşehir ticaret meslek lisesi muhasebe ve finansman bölümünden mezun oldum.2013 yılına kadar çeşitli özel sektörlerin muhasebe ve finansman alanlarında çalıştım. 2013 yılından günümüze kadar sürdürmekte olduğum Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Adalet Bakanlığı kurumlarına bağlı olarak Nevşehir merkezde yediemin faaliyeti göstermekteyim. Bunun yanı sıra oto galerisi işletmekteyim. Evliyim 2 çocuk babasıyım.