Aday Adayları'nın Ankara Trafiği Devam Ediyor
 Adalet ve Kalkınma Partisi'nde aday belirleme süreci devam ediyor. İddia edildiği gibi AK Parti Genel Merkezi İl Başkanı Uzaktaş'ta karar kıldı mı bilinmez ama özellikle son dönemde yaşanan tartışmalar nedeniyle AK Parti adayını belirlerken bir kez daha düşünecek.

AK Parti Genel Merkezi'ne yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre Başbakan Erdoğan, kurmaylarına yaşanan son tartışmaların ışığında belirlenecek adaylarla ilgili biraz daha çalışma yapmalarını istedi.

Resmi olmayan bilgilere göre bazı illerde daha önceden genel kanaat getirilen isimlerde değişiklikler yapıldı.

Bu bilgiler ışında da AK Parti'nin Isparta Belediye Başkan Adaylığı'na talip olan bazı isimler Ankara'da Genel Merkez'in yolunu aşındırmaya devam ediyor.

Öte yandan AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı'nın 12 Aralık'ta İzmir'de açıklanması bekleniyor.

Isparta da AK Parti'de aday adaylarının Ankara Trafiği devam ediyor.Eski Isparta Valisi ve 30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde AK Partiden Belediye Başkan Aday Adayı  Nevşehirli hemşehrimiz Memduh Oğuz'un şansının büyük olduğu belirtiliyor.

MEMDUH OĞUZ Kimdir?

MEMDUH OĞUZ Kimdir

1948 yılında Nevşehirde doğdu.İstanbul Üniversitesi hukuk fakütesini bitirdi.Avanos,Çayeli,Afşin,Derinkuyu,Dicle,Hayrabolu kaymakamlıklarda bulundu.1982 yılında Mülkiye Başmüfettişi oldu.İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteliği yaptı.1988 ylında Burdur valiliğine atandı.Daha sonra Tekirdağ,Kocaeli ve Kırklareli Valiliklerinde bulundu.alen merkez valileri İstabbul Grubu Başkanıdır.