İstanbul Çobançeşme Spor Parkında düzenlenen ve AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe'nin özel davetli olarak katıldığı Gönülden Gönüle'de Nevşehirliler buluşmasına, İstanbul Milletvekili Zafer Sırakaya, Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Abdullah Küçükoğlu, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Belediye ve meclis üyesi adayları, Nevşehirspor eski başkanlarından, Funny Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Leblebici, Nevşehirliler İl Dernek Başkanı Aşiret Dalcı ile diğer ilçe, belde ve köy dernek başkanları ile çok sayıda Nevşehirli gurbetçilerimiz katıldılar. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe burada yaptığı konuşmasında; "AK parti İstanbul/Bahçelievler İlçe Başkanlığımızın düzenlediği "Nevşehir’liler gönülden gönüle buluşmas"ı programına katılarak Milletvekilimiz, Belediye Başkanımız, Başkan adayımız, İlçe Başkanımız, Dernek Başkanlarımız ve Belediye Meclis üyeleri adaylarımızla bir aradayız.

Nazik davetlerinden dolayı Nevşehir İli dernek başkanı Aşiret Dalcı’ya teşekkür ediyorum. Nerede ve ne durumda olursak olalım bizim gönüllerimiz bir bunun en büyük örneği olan bu güzel programa katılımlarından dolayı İstanbul Milletvekilimiz Zafer Sırakaya’ya, Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Abdullah Küçükoğlu’na, İlçe Belediye Başkanımız Osman Develioğlu’na, Başkan adayımız Hakan Bahadır’a, Bahçelievler Belediye Meclis üyesi İsmail Uğurlu’ya ve son olarak bizlere desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Nevsiyat-Özyayla-Özlüce-Suvermez-Çakıllı-Doğala-Kaymaklı-Kurugöl-Ağıllı-Kuyulutatlar ve İnallı dernek başkanlarına teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdogan’ın da dediği gibi “Bir olacağız, İri olacağız, Diri olacağız ve hep birlikte büyük TÜRKİYE olacağız” dedi.

Zafer Sırakaya'da: "Muhabbetimizin Ihlara Vadisi kadar derin Erciyes kadar yüce olduğu Nevşehirli hemşehrilerimizle Bahçelievler’de bir araya geldik.Bahçelievler’de Dr.Hakan Bahadır, Büyükşehir’de Binali Yıldırım ve Nevşehir de Rasim Arı için destek sözü veren kardeşlerimize yürekten teşekkürler." dedi.