NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisinin Türkiye genelinde olduğu gibi ilimizde de seçim ittifakı henüz hedeflenen çıtaya ulaşmadı.

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da düzenlenen aday tanıtım programının ardından Milli İttifakın ne adayları, ne de başkanları ortalarda yok. Seçime sayılı günler kala Milli İttifakın adaylarının ne yaptığı merak konusu.

Aday tanıtım toplantısının öncesinde Nevşehir’de bir basın toplantısı düzenleyen Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit ve Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Şerafettin Karataş, o günden bu yana milli ittifakın adayları ile birlikte ne sokakta, caddede bir esnaf ziyaretinde, ne de ilçe, belde ya da köylerde seçim çalışması yaparken görüntülenemedi.

Söz konusu basın toplantısına Milli İttifakın iki milletvekili adayı Uğur Keleş ve Abbas Büken ile birlikte çıkan her iki başkanın o gün Parti genel merkezindeki yoğun işleri dolayısıyla toplantıya katılamayan Milli İttifakın Nevşehir’deki ikinci sıra adayını da ne zaman Nevşehir Kamuoyu ile tanıştıracakları da belirsizliğini koruyor.