Covit-19 sebebiyle İYİ Parti ilçe kongreleri biten ve il başkanlığı seçimi süreci uzayan siyaset arenası, 01.06.2020 tarihinden itibaren devam edeceği gözleniyor.

İYİ Parti İl Başkan Adayı, tecrübeli siyasetçi Caner Demir, bu düreçte ikili ilişkileri istişareleri ile partili delegeleri arasında şimdiden göz doldurmayı başardı.

Görüşmelerinde yapacağı projeleri delegelere teker teker anlatan İYİ Parti Nevşehir İl Başkan Adayı Caner Demir, Genel merkezle sürekli istişare yapması, partililerin sorunları ile bire bir ilgilenmesi, parti içi demokrasiyi önplana çıkartması, üye ve delegelere verdiği değerle bir adım öne çıktığı gözlenmektedir.

Sürece ilişkin açıklamalarda bulunan İl Başkan Adayı Demir: "Doğru Aday, Doğru Teşkilatlanma, Doğru projelerle, her gün kan kaybeden iktidarın alternatifi İYi parti olacaktır" dedi...

Bu bağlamda Nevşehir'den bir Milletvekili çıkartmak için her türlü çalışmayı ttüm teşkilatlarımızla birlikte yaparak hedefe ulaşacağını belirtirken tüm adaylara da başarı dileklerini yineledi...