İYİ Parti İl Başkanı Serkan Canpolat, Milletvekili Adayları Musa Ertaş, Merkez İlçe Başkanı Veli Kopartan ve Yönetim Kurulu Üyeleri 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan seçimler dolayısıyla Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret etti.

İyi Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Musa Ertaş konuşmasında ‘Amacımız Daha Güzel bir Nevşehir bu amaç doğrultusunda çalışmalarımız projelerimiz var umarım halkımız 24 Haziran tarihinde bizi Meclis’e taşırsa Bu Projelerimizi Hayata geçirmek için çalışacağımızın bilinmesini isterim’ dedi. Ziyarette Nevşehir’de Son gelişmeler ve Seçim süreci konuşuldu. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, "24 Haziran Genel Seçimlerinde İYİ Partili adaylara başarılar dileyerek, seçimlerin ülkemiz ilimiz ve milletimiz için hayırlar getirmesini diliyoruz" dedi.

Ziyarette Nevşehir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Havalı'da hazır bulundu.

Sonraki Ziyaret NTSO'ya...!

İYİ Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Musa Ertaş'ın sonraki durağı Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası'na oldu. Milletvekili Adayı Ertaş ve beraberindeki İYİ Parti heyeti NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete NTSO Başkan Vekili Cengiz Yıldız ve NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce'de katıldılar.