Korona salgını nedeniyle ara verdiği yurt gezilerine yeniden başlayan Akşener, Nevşehir’in Acıgöl, Hacıbektaş, Gülşehir, Ürgüp ve Avanos ilçelerinde ziyaretler gerçekleştirdi.

Avanos ilçesinde Belediye Başkanı Celal Alper İbaş'ı makamında ziyaret eden Akşener, belediyenin sorunlarını dinledi. İçilen çay ve edilen sohbetlerin ardından Başkan İbaş, Akşener'e günün anısına hediye takdiminde bulundu.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Başkan İbaş, "İyi Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’i Avanos Belediyesinde misafir ettik, güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Nazik ve içten ziyaretlerinden dolayı Sayın Akşener'e teşekkür ederim" dedi.

Belediye ziyaretinden sonrada çarşı esnafını ziyaret eden Akşener, kendisi için hazırlanan Cumhuriyet meydanındaki çanakcı heykeli önünde kurulan tezgahda çanakcı ustası Özlem Akkuş (36) un yanına gelerek yaptığı çanağa yardım etti. 

-"Ay bu iş çok güzelmiş" diyen Akşener'e meydanda toplanan kalabalık "Ustaların Ustası Her Şeyin Ustası" diyerek tezahurat yaptılar. Sonrada çamur olan elini yine Avanos testisindeki suyla yıkayan Akşener, ilk fırsattta Avanos'a yine geleceğim" dedi.

Akşener'e Avanos ziyaretinde İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ömer Ay ve partililer eşlik ettiler.

Haber/Foto : Metin YILDIRIM