İYİ Parti Uçhisar Belediye Başkan adayı Mehmet Türke, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret etti.

Ticaret Borsası binasında gerçekleşen ziyarette konuşan İYİ Parti Uçhisar Belediye Başkan adayı Mehmet Türke; “Uçhisar'da yaşayan ve  sorunlarını bilen biri olarak, gerçekleştirmek istedikleri projelerini anlattı ve Nevşehir Ticaret Borsası’nın taleplerini ve önerilerini dinledi.

İYİ Parti Uçhisar Belediye Başkan adayı Mehmet Türke, burada yaptığı konuşmasında ‘Amacımız daha iyi bir Uçhisar ve bu amaç doğrultusunda çalışmalarımız projelerimiz var. Umarım Uçhisarlı hemşehrilerim 31 Mart tarihinde bizi Belediye Başkanlığına taşırsa bu projelerimizi hayata geçirmek için çalışacağımızın bilinmesini isterim’ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'ta, "31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde İYİ Parti Uçhisar Belediye Başkan adayı Mehmet Türke'ye başarılar dileyerek, seçimlerin hayırlar getirmesini diliyoruz" dedi.