İYİ Parti Nevşehir Kurucu İl Başkanı Serkan Canpolat’ın ardından göreve gelen ve geçtiğimiz günlerde il başkanlığından istifa ettiğini açıklayan Tuncay Karataş’ın ardından yeni il başkanı Uçhisar’ın eski belediye başkanı Ali Karaaslan Partide nasıl bir etki yaratacak?.

İkinci dönem belediye başkanlığına seçilmesine engel olan İYİ Partili belediye başkan adayından sonra Karaaslan’ın parti içi dengeleri nasıl tekrar dizayn edeceği merak konusu.

Mazbatasını alan İYİ Parti Nevşehir'in yeni İl başkanı Ali Karaaslan 01.08.2019 Tarihinde İl binasında saat 15.00 de partililer ve basın mensupları ile buluşacağı belirtildi.

Karaaslan açıklmasında şunları ifade etti;

İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı olarak atanmam ve kurucu İl Başkanı olarak, parti yonetim kurulu, il disiplin kurulu,ilimiz genclik ve kadin kollarimizi olusturma gorevi tarafima tevdi edilmis bulunmaktadir.

Öncelikle bu gorevi yurutmem konusunda bana guven duyan basta Genel Baskanim Syn. MERAL AKSENER e ve Teskilatlardan sorumlu Genel Baskan Yardimcimiz Koray Aydın a ve yurutme kurulumuzun saygin uye milletvekillerimize tesekkürlerimi sunarim.

Bu gorevi icra etmek uzere 01.08.2019 (ersembe ) gunu saat 15.00 de Nevsehir IYI PARTI il binamizda devir teslim toreni duzenlenecektir.

IYI PARTI mize gonul veren butun dost ve partili arkadaslarimi belirtilen gun ve saat te bekler tesriflerinden dolayi simdiden herkese sukranlarimi sunarim.Saygılarımla.

ALI KARAASLAN
IYI PARTI NEVSEHIR IL BSSKANI.