Ahiler Kalkınma Ajansı 7. Kalkınma Kurulu ve Mali Destek Tanıtım Programı Toplantısı”na Kalkınma Bakanı Sayın Dr. Cevdet YILMAZ, Adalet ve Kalkınma Partisi Nevşehir Milletvekillerimiz, Ahiler Kalkınma Ajansının sorumluluk bölgesindeki Nevşehir, Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir ve Niğde illerinin Valileri, Rektörler, Belediye Başkanları, kamu kurumu yöneticileri, akademisyenler, işadamları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

 

Avanos Doubletree By Hilton Otelde gerçekleştirilen, Ahiler Kalkınma Ajansı'nın 7. Kalkınma Kurulu Toplantısı için Kalkınma Bakanı Sayın Cevdet YILMAZ, 21 Aralık 2012 Cuma günü Avanos'a geldi. Kalkınma Bakanı Sayın Dr. Cevdet YILMAZ’ı ilçemizde, Avanos Kaymakamı Sayın Mustafa ELDİVAN ve Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ ile birlikte protokol üyeleri karşıladı.

 

Avanos Doubletree By Hilton Otel’in konferans salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan program, Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri, Kalkınma Kurulu Başkanı ve Kalkınma Bakanı Sayın Dr. Cevdet YILMAZ’ın açılış konuşmasıyla devam etti. Ardından sektörel rekabet edebilirlik ve kobilere yönelik mali destek programları tanıtım sunumu yapıldı.

 

Ahiler Kalkınma Ajansı 2012 Yılı Mali Destek Programları Tanıtım Toplantısının ve Yönetim Kurulu Toplantısı sonrasında Avanos’un dünyaca ünlü çanak çömlek atölyelerinde gezi ve incelemelerde bulunulacak. Ahiler Kalkınma Ajansı 7. Kalkınma Kurulu Toplantısı 21-22 Aralık 2012 tarihlerinde Avanos Doubletree By Hilton Otelde çalıştay sunumları ile devam edecek.