30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde yeniden aday adayı olan Çat Belediye Başkanı Kamil Duru’ya Çat Kasabasından gelen kalabalık bir vatandaş grubu kendisine büyük bir destek vererek,Biz iyi ve kötü günde Başkanımızın her zaman yanındayız dediler...

Çat Belediye Başkanı Kamil Duru’nun aday olması için geldiklerini söyleyen Çat halkı biz başkanımızdan son derece memnunuz biz Başkanımızı Ustalık döneminde yeniden makamında görmekistiyoruz dediler.

Çat Belediye Başkanı Kamil Duru bu Yerel seçimler çok büyük önem arz ediyor tarihi bir süreç yaşıyoruz Burada önemli olan AK Partimiz .Bizde AK Parti bayrağıyla beldemize en güzel hizmet sunmak adına bu göreve yeniden talip olduk.Bu anlamda dünden bu güne bizleri destekleyen ve bizlere teveccüh gösteren Çat kasabalı hemşerilerime teşekkür ediyor hepsinden Allah razı olsun Aday adaylığımızında hayırılı ve uğurlu olmasını diliyorum dedi.


AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ise burada yaptığı açıklamada biz herkese eşit mesafedeyiz dedi. Açıkgöz, ‘’ Daha önceden Çat Kasabası için bir müracaat almış bulunmaktayız. Allah hayırlı uğurlu etsin.
Belirleme sürecin de ise Çat Kasabası’nda anket yaptıracağız. Anket ve temayül sonuçlarına göre çıkan arkadaşı biz belediye başkan adayı olarak ilan edeceğiz’ ‘ diye konuştu.