10 Yaşındaki Minik Ahsen Kapadokya hayalim gerçekleşti şimdide en büyük hayalim olan açılım süreciyle Cennet Ülkemizin çok daha güzel günler yaşamasını arzu ediyorum dedi.

Van Özel Çınar İlköğretim 4/A sınıf  Öğrencisi 10 yaşındaki minik Ahsen Elçiçek hayalini süsleyen Kapadokya için yazdığı bir mektubun üzerine kendisine gelen Özel Kapadokya davetiyle geldiği Nevşehir den çok önemli mesajlar yolladı.

Ahsen Elçiçek’in Kapadokya hayalini gerçekleştirmek için Annesi Leyla Elçiçek, Kuzeni Pınar Elçiçek Güneş ve Öğretmeni Suna Yiğit ile birlikte geldikleri Kapadokya dan çok özel açıklamalarda bulanarak Açılım sürecine Tam Destek mesajı gönderdiler.

Göreme Turizm Kooperatif Başkanı Mustafa Durmaz ın ev sahipliğinde Van dan gelen Ahsen Ailesi ve Öğretmeniyle Kapadokya dan Tüm yurda mesaj gönderdiler.

Hiçbir zaman ayrımcılık taraftarı olmadıklarını belirten minik Ahsen'in Annesi Leyla Elçiçek,Güçlü Türkiyemiz üzerinde oynanan türlü oyunları hepimiz çok iyi biliyoruz.Kardeşi kardeşe düşman etmek istiyorlar ama Gördüğünüz gibi Ahsenler,Ayşeler Ahmetler Mehmetler bu ülkenin bölünmez bütünlüğünün birer teminatlarıdır.Biz bu ülkenin vatandaşı olmaktan bayrağı altında yaşamaktan dün olduğu gibi bugüne onurluyuz dediler.

Van dan gelen Ahsen ve Ailesi ile Öğretmeni özellikle Kapadokya ziyaretinin ülke gündeminin son günlerde ilk sırasında yer alan Açılım Sürecine denk gelmesininde oldukça manidar olduğunu ifade ederek Bizler hepimiz bu ülkenin ayrılmaz parçasıyız.Bizim ayrımız gayrımız yok…İnanıyoruz ki bu Açılım süreci amacına ulaşacak ve birlikte dostça mutlu bir şekilde yaşamaya devam edeceğiz dediler.

 

Göreme Turizm Kooperatif Başkanı Mustafa Durmaz da ,Bazı dış mihrakların oyunu ile bizi bölmeye parçalamaya çalışanlara inat Biz bu topraklar üzerinde birlik ve beraberlik içerisinde kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz. Kürdü Türkü Çerkezi Lazıyla Bu Şanlı Bayrağın altında yaşayacağız ve bizleri ayırmaya kimsenin gücü yetmeyecek dedi.

 

Açılım sürecinin ülke gündeminin ilk maddesi olarak konuşulduğu şu günlerde Açılım sürecine en güzel cevap ülkemizde yaşayan vatandaşlarımızdan geliyor.

 

Van dan Nevşehir e yolculukla başlayan bu öyküde Vanlı Minik Ahsen Açılım Süreci için Biz ülkemizi ve insanlarımızı seviyoruz. Biz aynı bir etle tırnak gibiyiz bizi ayrımaya kimsenin gücü yetmez dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ın başlattığı Açılım sürecine Tabanda vatandaşlarımız tam desrtek olduklarını belirtirlerken Türk Kürt kardeştir ayrım yapan karleştir dediler.

Kapadokya dan Açılım Sürecine Destek…!

Van-Nevşehir Hattında yaşanılan bu güzel öykü aslında Ülkemizi bölmeye çalışanlara vurulan en büyük bir tokat olarak gösterilirken ülke tabanında Türk-Kürt ayrımının asla yaşanmadığının da en güzel örneği…

 

Van-Nevşehir Hattından Açılım Süreci Mesajı…!

Bu ülke içerisinde yaşayan tüm Hepimiz gönüllü akil İnsanıyız… Açılım sürecinin de tam destekçileriyiz. Diyerek Halkımızın tabanda bu süreci gönülden desteklediklerini dile getirerek çok önemli bir mesaj verdiler…

Zengin Kültür mozaği içinde aynı topraklarda aynı havayı soluyan insanlar olarak Dış mihrakların ülkemiz üzerinde oynadığı oyunların devam ettiğini Sağcı-Solcu , Alevi-Müslüman, derken en son Türk-Kürt gibi olgularla ülkemize karanlıklar yaşatmak arzusunda olanlar bu emellerine asla ulaşamayacaklarını söylediler.

Göreme Turizm kopperatif Başkanı Mustafa Durmaz ın misafir ettiği Van'lı minik Ahsen Ailesi ve öğetmeni Başkan Durmaz a teşekkür ederken kendilerini Van a davet ettiler.