AK Parti Nevşehir Milletvekilleri AK Parti Grup toplantısı sonrasında Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya gelerek Nevşehir’e yatırımları ve Kapadokya’nın geleceğini konuştular.

“Kapadokya Havalimanı 1 Kasım’da Yeniden Açılıyor” 


AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, "Nevşehirli vatandaşlarımız 1 Kasım'da havaalanlarına yeniden kavuşmalarının sevincini yaşayacak" dedi.

AK Kadrolar çalışıyor

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, “Şehrimizi daha ilerilere götürecek çalışmalar için hep birlikte girişimlerimizi sürdürüyoruz.  Gerekli ziyaretleri yapıyor ve şehrimiz için istişarelerde bulunuyoruz. İnşallah daha çok çalışarak Nevşehirimizi daha iyi yerlere taşıyacağız” dedi.

Açıkgöz, Kapadokya havaalanının yeniden açılmasında Nevşehir'in  Milletvekilleri olarak el birliğiyle çalıştıklarını belirterek, “Çünkü Nevşehir’de hizmette aksaklığa meydan veremeyiz. Nevşehir'in aksaması demek Turizmin aksaması demektir. Turizmin başkenti Kapadokya’mızı kolay ulaşımı sağlayan ulaşım ağlarımızla doyasıya gezmeye ve eşsiz güzellikleri yerinde görmeye yerli ve yabancı konuklarımızı bekliyoruz.” dedi.


6 aylık aradan sonra yeniden hizmete girmeye hazırlanan Kapadokya Havalimanı bölgesel olma özelliği ile sadece Nevşehirlilerin değil Aksaray, Niğde, Yozgat, Kırşehir ve Kayseri illeri içinde büyük önem arz ediyor.