Kapadokya Havalimanı Arff Alarm Ofisi Ve Özel Maksatlı Araçlara Kavuştu...

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ile Yücel Menekşe, Kapadokya Havalimanı Alarm Ofisi açılışı ve özel maksatlı araçların kabulü programına katıldı.
2019 yılında tahsis edilen sevrüsefer emniyetini artırmak amaçlı kullanılan 7 adet aracın ve ARFF Alarm Ofisinin devriye alınması için başlatılan programa; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş olmak üzere AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ile Yücel Menekşe, Kapadokya Havalimanı Mülki İdari Amiri ve Gülşehir Kaymakam Vekili Yiğit Yaşar Demirer, Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ramazan Çiftçi,Kapadokya Havalimanı Müdürü Mehmet Hanifi Şanal ve Havalimanı çalışanları katıldı.

Vali İlhami Aktaş, ARFF Alarm Ofisinin devriye alınması ve yeni teknolojiye sahip donanımlı araçları Havalimanımıza kazandırılmasında emeği geçenlere ve özellikle DHMİ Genel Müdür Vekili Mehmet Ateş beye teşekkür ederek, hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kapadokya Havalimanı Müdürü Mehmet Hanifi Şanal ise programa teşriflerinden dolayı Vali İlhami Aktaş’a ve beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe; "Nevşehir Havalimanımızın araç filosuna kazandırılan önleme ve müdahale araçlarımız gelişen ve büyüyen şehrimiz Nevşehir’imize hayırlı olmasını diliyorum, filomuza katılan yeni araçlar ile büyük kargo ve yük uçakları artık havalimanımızı kullanabilecek Nevşehir İçin İleri Daha İleri" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de; "Kapadokya Havalimanı bünyesinde yer hizmetleri önleme ve müdahale araç filosu yeni araçlarımızın hizmete girmesiyle daha da genişledi. Hayırlı olsun “Öncelikle canlıların ve Kapadokya’mızın korunması için tedbirlerimizi yeniliyoruz. Marka şehir #Nevşehir’imiz için ne yapsak azdır.” dedi.