Nevşehir Kapadokya masterler takımı Dernek Başkanı Gürsel Akpınar ve yönetim kurulu üyeleri Ayhan Özenmiş , Salim Karasu , Lütfü Akkuş ve Ferhat Önen Nevşehir Belediyesi Başkan Yardımcılığına getirilen Mustafa Alevli'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Nevşehir Kapadokya masterler takımı Dernek Başkanı Gürsel Akpınar ziyarete ilişkin yaptığı açıklamasında; "Nevsehir Kapadokya masterler olarak Nevşehir Belediyesi Başkan Yardımcılığına getirilen Mustafa Alevli'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ayrıca, Nevşehir Belediyespor hakkında fikir alış verişinde bulunuldu." dedi.

Yaptığımız görüşmede Nevşehir Belediyespor hakkında taraftarlarımızı heyecanladıracak önemli ve sıcak gelişmeler yaşandığını öğrendik. Eski Teknik Direktörümüz Cüneyt Tiryaki ile tekrardan prensipte anlaşılmış. Transferler hocanın listesi hazırmış ve yeni yönetim kurulu çok güçlü bir şekildeymiş." dedi. 

Akpınar, 3. Lig temsilcimiz Nevşehir Belediyespor bu sezon Altyapıya da önem verileceği, tesise bakım onarım yapılarak stad uygun hale getirileceği bilgileri ile mutlu olduk dedi.