NEVŞEHİR (Ürgüp) – 7 Haziran’da yapılacak Milletvekili Genel Seçimine sayılı günler kala çalışma temposunu iyice artıran CHP Nevşehir Milletvekili adayı Bülent Tekiner köy ziyaretlerine devam ediyor.

 

ÇİFTÇİMİZ KAZANSIN

Ürgüp’e bağlı Sarıhıdır ve Sofular köylerini ziyaret eden Tekiner, üzüm politikasındaki sorunları gündeme getirerek, “Kapatılan fabrikaları yeniden açacağız. İsteyen içkilik, isteyen şerbetlik üzüm yetiştirsin. Çiftçimizi sınırlayan politikalar büyük şirketlerin tekel konumuna gelmesine sebep oldu. Son ana kadar alım yapmayan şirketler ürünleri yok pahasına satın almayı tercih ediyorlar. Bu düzeni değiştireceğiz. Çiftçimiz kazansın ki, esnafımız kazansın. Esnafımız kazansın ki, ekonomimiz kazansın. Bu anlamda yapacağımız ilk iş kapanma noktasına getirilen TASKOBİRLİK’i yeniden etkin hale getirerek, çiftçimizin emrine sunmaktır.” dedi.        

 

SESİNİZ OLACAĞIM

Seçimden seçime köyü köylüyü, tarlayı ve çiftçiyi hatırlayarak oy isteme döneminin seçilmesi halinde sona ereceğini de anlatan Tekiner, “Biliyorsunuz biz ön seçimle aday olarak belirlendik. Yani halkımız bizi göreve çağırdı. Sesiniz olacağım. Sözüm söz. Haftanın iki günü Nevşehir’e geleceğim ve sorunlarınızı dinleyeceğim. Nevşehir’in merkezinde açacağımız Milletvekili irtibat bürom ise ben olmadığım zamanlarda emrinizde olacak. Bu büroda siyaset olmayacak. Parti bayrağı olmayacak. Halkım olacak, hizmet aşkı olacak. Bunları yapmadığım takdirde bir sonraki seçimde kulağımdan tuttuğunuz gibi beni kapının önüne koyma yetkisi de sizde olacak.” diye konuştu.