KAPİMED Yönetim Kurulu ve Acıgöl üyeleri AK Parti, CHP, MHP İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti.
 
KAPİMED tarafından ilk ziyaret AK Parti ilçe Başkanlığına yapıldı. KAPİMED üyelerini Acıgöl İlçe Başkanı Ramazan Gül ve yönetim Kurulu üyeleri karşıladı. KAPİMED Başkanı Coşkun Sağlamdin burada cemiyet çalışmaları hakkında AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Gül’e bilgiler verirken, Acıgöl’de yayın yapmakta olan haber sitelerinin tamamının cemiyet üyesi olduğunu ve birlikte hareket ettiklerini kaydetti. AK Parti Acıgöl İlçe Başkanı Ramazan Gül ise ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getirdi. Gül, ‘’ Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti’nin Acıgöl ve Nevşehir ili için hayırlı olsun temennisinde bulundu. Gül, ‘’ İlçe Başkanlığımızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ediyorum. AK Parti Acıgöl  İlçe Başkanlığı olarak ilçemizde yayın yapmakta olan haber siteleri ile birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarını ve kendilerine desteklerini esirgemeyen haber sitelerine teşekkür etti.
 
KAPİMED’in Acıgöl’de ikinci durağı ise Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı oldu. MHP Acıgöl İlçe Başkanı İsmail Ercan’ın hazır bulunduğu ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. KAPİMED Başkanı Coşkun Sağlamdin burada yaptığı açıklamada cemiyet olarak sizleri ziyaret etmek ve Acıgöl’de bulunan haber siteleri ile ilgili çeşitli bilgiler vermek için burada bulunmaktayız. Birlik ve beraberlik içerisinde eminim ki Acıgöl’de güzel işlere imza atılacaktır’’ dedi. MHP Acıgöl İlçe Başkanı  İsmail Ercan ise ziyaretten dolayı KAPİMED Yönetimine ve üyelerine teşekkür etti. Ercan, ‘’ .Öncelikle ilçe başkanlığımızı ziyaret etmeniz bizleri son derece mutlu etti. Acıgöl’de bizler ilçemizin hep en yukarılara çıkması için mücadele ediyoruz. Tabi ki eleştiriye bizler de açığız .Yapıcı eleştirileri her zaman olumlu karşılar ve bizlerde eksiklerimizi ona göre tamamlamış oluruz. Bugüne kadar ilçede yayın yapan haber siteleri ile uyum içerisinde çalıştık bundan sonra da çalışacağımızdan şüphemiz yok’’ ifadelerini kullandı.
 
KAPİMED’in Acıgöl’de ki son ziyareti ise Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı oldu.  CHP İlçe Başkanı Halil Aytekin ziyaretten dolayı KAPİMED yönetimine ve üyelerine teşekkür ederken seçim çalışmalarına artık başladıklarını kaydetti. Özmen, ‘’ İlçe Başkanlığımızı ziyaret etmenizden dolayı son derecem utlu olduk. CHP İlçe Başkanlığı olarak yeni kurmuş olduğunuz ve Nevşehir için son derece faydalı olacağına inanıyorum. Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Acıgöl’e ve Nevşehir’e hayırlı olsun’’ ifadelerini kullandı.