AK Parti milletvekili aday adaylarından Y. Doç. Dr. Mehmet Karaaslan, temayül yoklaması sonrasında Nevşehir’in önemli sivil toplum örgütleriyle görüşerek, yaklaşan seçimler ve Nevşehir’in bu seçimlerden beklentileri üzerinde istişarelerde bulunmaya devam ediyor.

Gün içerisinde; Ziraat Odası seçimlerinden galip çıkan ve tamamı yeni isimlerden oluşan yönetim kuruluyla geçtiğimiz hafta göreve başlayan Hüseyin Altınışık’ı ziyaret eden Karaaslan; aynı zamanda muhtarlar derneği başkanı olan yeni Ziraat odası başkanını tebrik ederek yeni görevinin en Nevşehir çiftçileri ve ülkemiz için hayırlar getirmesini diledi.

Bu ziyarete müteakip, Semerkand Vakfı Nevşehir temsilcisi ve kanaat önderi Sayın Ahmet FERALAN’ı ziyaret ederek çıkmış olduğu yolda samimi olduğunu ve vazife tevdi edilirse ve milletimiz kendisine teveccüh gösterirse görevini istikamet üzere ifa etmek istediğini söyleyen Karaaslan; Ahmet Hoca’dan dua istedi.

Gör-Bir adlı görme engelliler derneğinde Başkan Erol MUTLU ve yönetici Mahmut KEMİKKIRAN hocayla da görüşen KARAASLAN, ardından Nevşehir Sakatlar Derneği Başkanı Ekrem ALTINTAŞ ile de bir araya gelerek derneğin faaliyetleri ve milletvekillerinden beklentileri hakkında bilgi aldı.

Karaaslan’ın ziyaretlerine sendika temsilcileri, esnaf ve sanatkâr örgütleri ve Nevşehir’in manevi kanaat önderleriyle devam edeceği; aday adaylarının mülakata çağrılacağı güne kadar zaten her daim iç içe olduğu Nevşehir’in sosyal ve iktisadi hayatına yön veren önemli isimlerle sürece ilişkin değerlendirmelerde bulunacağı ifade ediliyor.