Aziz Hemşerim, Kıymetli Dava Arkadaşım;

7 Haziran seçimlerinde Ak Parti’nin Nevşehir milletvekili adayı olacak isimlerin belirlendiği sürecin sonuna geldik. Teşkilat temayülü, mülakat, STK temayülü gibi safhaların ardından partimiz; uzun ve meşakkatli bir değerlendirme süreci neticesinde kamuoyuna ilan edilen arkadaşlarımızda karar kılmıştır.

Öncelikle bu süreçte şahsıma teveccüh gösteren bütün hemşerilerime ve dava arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Bu süreçte bıkmadan biz aday adaylarını takip eden ve sesimizi kamuoyuna duyurmamıza yardımcı olan basın mensubu arkadaşlarımıza da teşekkür ederim; onlar da lütfen haklarını helal etsinler.

Geldiğimiz noktada listeye giremeyen aday adaylarından birisi olarak başta genel merkezimiz olmak üzere hiç kimseye kırgın olmadığımı genel merkezimiz tarafından takdir edilen her bir arkadaşımızın bu görevi en az benim kadar hatta belki de benden daha iyi ifa edebileceği kanaatinde olduğumu ifade etmek istiyorum.

Beklediği adaylar gösterilmediği için kırgınlık yaşayan hemşerilerimin partimize ve hareketimize zarar verecek duygusal yorumlardan kaçınması gerektiğini düşünüyorum.

Unutmayalım ki Türkiye’yi daha yukarı taşıyabilecek; şu anki durumumuzdan daha ileriye götürebilecek Ak Parti’nin dışında bir siyasi hareket yoktur. Milletvekilliği için takdir edilen isimler kim olursa olsun bu siyasi hareket sadece Türkiye’nin değil dünyada zulüm gören bütün coğrafyaların tek ümididir.

Hem Nevşehir’de hem de ülke genelinde Ak Parti’nin hedeflediği başarıyı zorlanmaksızın yakalayabileceğine bütün kalbimle inanıyor; Aday arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.

Allah Utandırmasın.

Yrd. Doç. Dr. Mehmet Karaaslan