MHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARINA KARAPINAR’DA SICAK KARŞILAMA 

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel ve Mustafa Uğur Karapınar Kasabasını ziyaret ettiler.

MHP Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel, Mustafa Uğur, İl Başkanı Göksel Taşçı ve partililer seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. MHP heyeti seçim çalışmaları kapsamında Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Kasabasını ziyaret ederek burada vatandaşların sıkıntılarını dinlediler.

MHP Nevşehir Milletvekili Adayı Mehmet Varol burada yaptığı açıklamada Karapınar Kasabası AKP iktidarının yapmış olduğu çalışmalardan memnun mu soruyorum? Karapınar Kasabasına bugüne kadar AKP hükümeti neler yaptı. Kasabanıza bugüne kadar hangi dikili taş yapıldı. Kimlere iş istihdamı sağlandı. AKP Milletvekilleri bugüne kadar kuru kuru gadalarını alırım ile halkımızı kandırdı. Karapınar Kasabasına söz veriyoruz MHP iktidarında gelişen ve büyüyen bir kasaba yapmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Bizler asla sizleri seçimlerden seçimlere hatırlayan milletvekilleri olmayacağız. Karapınar halkı artık kendi kasabalarına bir dikili taş yapmayan AKP hükümetine ve milletvekillerine dur desinler. Bizimle yürü Karapınar şeklinde konuştu.

Karapınar Kasabasında sıcak bir karşılama da bulunan vatandaşlar MHP Nevşehir Milletvekili Adayı Mehmet Varol’un yapmış olduğu kısa konuşmanın ardından Varol’u uzun süre alkışladılar. Kasaba halkı 7 Haziran tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde MHP ile iktidara yürüme sözü verdiler.