NEVŞEHİR(MHA) Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Şerafettin Karataş, ilçelerde teşkilatlanma çalışmalarına hız verdiklerini ve en kısa sürede tüm ilçelerdeki teşkilatlanma çalışmalarının tamamlanmasına gayret ettiklerini dile getirdi.

Nevşehir halkı ile iyi bir sosyal diyalog kurduklarını, esnafın büyük sıkıntılar içerisinde boğuştuğunu söyleyen BBP İl Başkanı Karataş, esnafın sıkıntılarını zaman zaman basın kuruluşları aracılığı ile ilin yetkililerine aktardıklarını, sıkıntıların çözümü adına yetkililerin ellerini taşın altına koymalarını beklediklerini ifade etti.

Karataş, “İl Başkanlığı görevine başladığım günden bu yana Büyük Birlik Partisi olarak önemli ve büyük bir yol kat ettiğimize inanıyorum. Çalışmalarımız son derece güzel gidiyor. İlçelerimizde bu zaman süresinde önemli ölçüde teşkilatlanma çalışmalarımıza hız verdik. Kısa zaman içerisinde ilçelerimizin tamamında teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamlamayı planlıyoruz. İl Başkanı olarak zaman zaman esnaflarımızı dolaşıyorum. İhtiyaçlarını ve sıkıntılarını sağ olsunlar benimle paylaşıyorlar. Sosyal ilişkilerimiz son derece iyi. Nevşehir’de esnaflarımız çok büyük sıkıntılar yaşıyor. Bu sıkıntıları basın aracılığıyla zaman zaman ilin yetkililerine duyurmaya gayret ediyorum. Artık ülkede bütün siyasi partilerin olduğu gibi genel seçim havasına giriliyor. Bizlere Nevşehir’de seçimle ilgili çalışmalarımıza daha da hız vereceğiz” dedi.