AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı Yüksek Makine Mühendisi (Eski Karayolları Şube Şefi) Ahmet Kars yaptığı yazılı basın açıklamasında çağrıda bulunarak : " Gelin şehrimizin geleceğinin projelerini birlikte bitirelim" dedi.

 Kars : " Gelin şehrimizin geleceğinin projelerini birlikte bitirelim ..."

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı Yüksek Makine Mühendisi (Eski Karayolları Şube Şefi) Ahmet Kars'ın açıklaması;

     Nevşehir Uyanacak

Gelin şehrimizin geleceğinin projelerini birlikte bitirelim 
Aday olarak çalışmaları ile gelecek vaat eden kişilerin kendi konumları ve bu güne dek yaptıkları, aslında bu günden sonra Nevşehir için ne yapabileceklerinin bir belgesi olmalı. 
Bakın kaybedecek zamanımız kalmadı. Nevşehir için bu gün yapılması gerekip ancak bilgi, beceri ve yetersizlik nedeni ile yapılamayacaklar, yarın önümüze geçmiş zaman olarak çıkacak. 
Kariyer ve tecrübelerimi diğer seçilecek aday arkadaşlarım ile birlikte Nevşehir’ in geleceğini hedef 2023’ e taşımak için adayım. Aksini denemek için bir daha zamanımız kalmadı artık. En yakın il’ ler bizi çoktan geçti. Sanayii, turizm, üniversite, her şeyde geri kaldık artık uyanmamız gerekiyor. 
Çalışmalarımda görev değil hizmeti göstereceğim. Çalışmalarımız, bu güne dek alışılagelmiş bir şey olmayacak. Halkımız bu farkı çok çabuk ve net olarak görecek.
Nevşehir PROJELER ile YATIRIM MERKEZİ olacak. Kısa sürede biten yatırımlarla Nevşehir gelişecek, güçlenecek. Tüm halkımızı kucaklayacak gelişmeler olacak.
8 Haziran sabahı, bu günden hazırladığımız projelerimiz, hayata geçirilecek ve en kısa sürede  bu projeler  bitirilerek halkımızın hizmetine sunulacaktır. 
Nevşehir, Nevşehir olalı, böyle bir çalışma görmemiş olacak. Hodri meydan Nevşehir.
Ben görevimi değil, bu hizmetleri gerçekleştirmek  için aday oldum. 
Sizlerin desteğini ve dualarını bekliyorum. 
Ahmet KARS
Yüksek Makine Mühendisi
(Eski Karayolları Şube Şefi)
Ak parti Milletvekili Aday adayı