Kayseri AK Parti İl Başkanından Şok Açıklamalar -Özel Haber-

AK PARTİ İL  BAŞKANI DENGİZ’DEN ŞOK AÇIKLAMALAR

“ Dün cemaatin kılıcını sallayanlar şimdi bu tarafın kılıcını sallıyor”

“Ak Partili’yim diye bağıranlar   parti için ne yapmışlar  ? “

“ 2009’da  partiyi dizayn etmek için geldik ve ettik de “ 

“Başbakan’ımızın  Cumhurbaşkanı olmasını isteriz”

Ak Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz, seçimlerden sonra ilk defa ve dobra dobra  açıklamalarda bulundu. Gazeteci  İlter Sağırsoy’un sorularını yanıtlayan  Ak Parti İl Başkanı  Ömer Dengiz özellikle Ak Parti- cemaat çatışmasının zirvede olduğu şu günlerde, cemaate karşı  sert açıklamalarda bulunan bazı isimler için çarpıcı ifadeler kullandı.

 

DÜN CEMAATİN KILICINI SALLIYORLARDI

 

-          Ak  Parti Kayseri  İl Başkanı  Ömer Dengiz, yerel seçimlerden sonra  yaptığı özel açıklamada çok önemli  ifadeler kullandı. Cemaat tartışmalarına açıklık getiren Dengiz, “Bir dönem cemaatin kılıcını sallayanlar şimdi bu tarafın kılıcını sallıyorlar ve bana ötekine berikine de bir şeyler yazıp çiziyorlar kendilerince. Ama herkes onların da geçmişini biliyor bizim de..” dedi.

 

PARTİYİ DÜZENLEMEYE GELMİŞTİK

 

 

Siyasete 2009’da  Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’nin ısrarı üzerine  girdiğini açıklayan Başkan Dengiz, “ siyasete partimizi dizayn etmek ve memlekete de hizmet etmek için girdim. Ve ekibimizle birlikte de bunu başardık. Düzenledik. Bugün geldiğimiz noktada da, Allaha şükürler olsun partimizi yeniden dizayn ettik. Şu anda kimse kimseyle kavgalı değil, küs değil, kırgın bile değil , tam bir uyum içinde sürdürüyoruz herşeyi.”diye konuştu.

 

UCUZ KAHRAMANLIKLARA KARNIMIZ TOK

 

Ak Partiliyim diye bağıranlara hayret ettiğini söyleyen  Ak Parti İl  Başkanı Ömer Dengiz,            “ bazıları var ya, Ak partiliyiz diye kılıç sallayıp duruyorlar. Onlara  soruyorum. Kaç yıldır bu kılıcı sallıyorlarsa sallasınlar, soruyorum Ak Parti adına tek bir hayırlı iş yaptınız mı… İddia ediyorum biz geldiğimiz ekibimizle , AK Partiliyim diye kılıç sallayanlardan çok daha fazla partimiz için hayırlı işler yaptık. Varsa aksini söyleyen çıksın. Biz  5 yıldır Ak Parti için neler yaptığımızı  ve neleri feda ederek yaptığımızı  gayet iyi biliyoruz. Bundan da gocunmam zaten bunu bilerek ,bu görevi üstlendik  ekibimle birlikte. Ama öyle ucuz kahramanlıklara da karnımız tok, bunlara da inanmıyoruz zaten bu, bilinsin istedim. “ dedi

 

GESİAD’DE KİMSE FARKLI BİRŞEY İSTEMEDİ

 

Gesiad üyesi olarak yıllarca Kayseri için çalıştıklarını hatırlatan Ömer Dengiz, burada yaptıklarını yıllar sonra başkalarının yaptığına dikkat çekti. Dengiz, “Gesiad  1,5 sene başkanlık yaptım . Ama orada daha uzun süre üye olarak hep faaldim. İşe başladığım yıllar boyunca hep Kayseri için hizmet ettik özellikle, cemaat için şunu yapalım şöyle olsun , allah var kimse de bir şey istemedi bu manada. Kayseri’ye 30’dan fazla büyükelçi  ya da elçilik görevlisi geldi. İnovasyon yılı ilan ettik 2007 de , bir sene sonra devlet , Türkiye’de 2008’i inovasyon yılı ilan etti. Herkes  o zaman , bana  gelip soruyorlardı  ,inovasyon ne diye” diye konuştu.

 

 

BAŞBAKAN’IMIZIN CUMHURBAŞKANI OLMALI

 

Ak Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz, yaklaşan Cumhurbaşkanı seçimleri için de değerlendirmede bulunarak, “Ben  AK Parti il başkanıyım ve elbette Başbakan’ımızın Cumhurbaşkanı olmasını isterim, artık sayın Başbakanı’mızın birikimleri deneyimleri ve ülkemiz adına yapacaklarını düşününce inşallah, Allah nasip eder ve Cumhurbaşkanı olur diyorum. Sayın Abdullah Gül de Başbakan olursa Kayseri’miz için de çok hayırlı ve isabetli bir adım atılmış olur.”dedi.