Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti İl Başkanlığı tarafından tarihi kalenin surlarına dev Türk bayrağı, Atatürkve Başbakan Erdoğan'ın posterleri asıldı. Ayrıca Belediye tarafından Mustafa Kemal Paşa Bulvarı da Türk bayraklarıyla süslendi.

NEVŞEHİR Akın akın Kayseri'ye gidiyor...

Başbakan Erdoğan'ın Kayseri ye gelecek olmasını sevinçle karşılayan ve heyecanla beklediklerini belirten Nevşehirli vatandaşlar da, mutlaka mitinge katılacaklarını söyledi.

Bayram Tek, Başbakan Erdoğan'ı her zaman Kayseri'de görmekten mutluluk duyacağını ifade etti. Memleketin yararına olacak her türlü kararın arkasında olduklarını belirten Tek, "Son günlerdeki olaylara baktığımızda kafamız iyice karıştı. İki tarafı da dinliyoruz ama Başbakanımızın söyledikleri daha mantıklı ve makul geliyor. Milli İradeye Saygı Mitingi'ne de katılacağız" dedi.

Öte yandan mitingin yapılacağı kent meydanında da son hazırlıklar tamamlandı. Başbakan Erdoğan'ın halka hitap edeceği platform ve ses sistemleri kuruldu.

Başbakan Erdoğan /Bugün Cuma günü 14.30'da halka hitap ettikten sonra 18.00'da FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası açılış karşılaşmasını izleyecek.

Mitinge çevre illerle birlikte ilimiz Nevşehir ilçe beldelerinden çok sayıda vatandaşta katılacak.