Kurmuş olduğu profesyonel ekiple birlikte ciddi projeler üreteceklerinin altını çizen Taygurt, hem vizyon hem de misyon olarak Uçhisar kasabamız hak ettiği yere gelecek, deyim yerindeyse, Kapadokya nın giriş kapısı olarak hizmete doyacak, dedi.

"Uçhisar AK Parti Belde Belediye Başkan Aday adayı Ahmet Taygut FİB Haber Merkezimizi ziyaret etti."

AK Partiden Uçhisar Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Taygurt,Bugün Nevşehir'in sesi ve sitesi FİB Haber Merkezimizi ziyaret ederek Nevşehir'in en çok okunarak takip edilen İnternet Gazetemiz FİB Haber Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile Aday adaylığı süreci ile yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Taygurt açıklamasında özlenen ve hayalini kurduğumuz Uçhisar için hazırladığımız Özel projelerimiz beldemizde göz kamaştıracak.Uçhisar sorunlarını da bu sorunların çözüm yollarını da çok iyi bildiklerini alt yapısı sağlam ve sağlıklı olarak içerisinde yaşayan tüm Uçhisarlı hemşerilerimiz ve yurt içi ve yurt dışından gelecek misafirlerimize layık hizmetler için projelerimiz hazır. Yaşlılarımız,Gençlerimiz engellilerimiz ve hanım kardeşlerimiz için Sosyal Belediyecilik çerçevesinde hazırladığımız büyük projelerimiz var .


Kazanan Uçhisar Olacak...!
Öte yandan aday adayı Taygurt Partimiz Teşkilatınca  aday gösterilmesi durumunda, kendisini de heyecanlandıran projeleri vatandaşlara anlatacağını ve bunun için sabırsızlandığını belirtti. Taygurt, İçerisinde bulundukları ve ülkemiz milletimiz ve partimiz adına büyük önem arzeden süreçte herkesi birlik beraberlik ve tek yürek olmaya davet etti.

 “Uçhisar ı marka bir kasaba yapacağız…”

Parti teşkilatımız bu göreve bizleri layık görür ve Uçhisarlı halkımızda teveccüh gösterirlerse Kasabamızı marka belde yapacağız. Niyet ve halisane düşüncelerimizle Gönül verdiğimiz AK Partimizle bu uğurda bu şuurla Bu kutsal Hizmet yolunda “Durmak Yok Yola Devam dedi..”

Allah utandırmasın.