Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu belediyemizi ziyaret etti. Belediye Başkanımız Celal Alper İbaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu belediye girişinde karşıladı.

Daha sonra belediye çalışanları ve vatandaşlarla selamlaşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu, Başkanlık makamında ağırlayan Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, CHP Gurup Başkan Vekili Levent Gök, CHP Nevşehir Milletvekili Av. Faruk Sarıaslan, CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, Nevşehir CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, Avanos CHP İlçe Başkanı Mehmet Kızılöz, İl ve ilçe başkanları, parti yöneticileri ve çok sayıda basın mensubu da eşlik etti.

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş; “Genel başkanımız da bugün bizi onurlandırdı. Sayın genel başkanıma, genel başkan yardımcılarıma ve milletvekillerimize Avanos’a hoş geldiniz diyorum” dedi. Ardından Avanos ve belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş’a görevinde başarılar diledi.