NEVŞEHİR(MHA) 30 Mart Yerel Seçimlerinin ilginç notlarından biri de Bağımsız Türkiye Partisi Merkez Belediye Başkan adayı İkbal Şişman ve Nevşehir kamuoyunun siyaset sahnesinden tanıdığı Gazeteci Taner Erdoğan’ın açıklaması oldu.

Bağımsız Türkiye Partisinden bu dönem Nevşehir’in tek bayan belediye başkan adayı olan İkbal Şişman’ın iddialı açıklamaları sonuçsuz kaldı. Seçilmesi durumunda Nevşehir’i yeniden imar edeceklerini seçim boyunca açıklamayı sürdüren İkbal Şişman Nevşehir’in bayanlarına güvenirken seçilemedi.

Öte yandan seçimlere kısa bir süre kala Sanal Alemde Favorisinin Milliyetçi Hareket Partisi adayı Mehmet Varol olduğunu belirten Gazeteci – eski Siyasetçi Taner Erdoğan’ın iddialı açıklamaları da geride kaldı.

Kimilerine göre kızı belediye başkan adayı iken böyle bir açıklama yapması etik görülmeyen Gazeteci Taner Erdoğan’da, Nevşehir’de projesi olan tek aday olduğu iddiasını ortaya koyan Bağımsız Türkiye Partisi Nevşehir Belediye Başkan adayı İkbal Şişman’da iddialarını tutturamadı.