Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz KILIÇ, Nevşehir kent merkezinde gerçekleştirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretleriyle gönüllere dokunuyor..

Bu kapsamında kent merkezindeki en büyük iş merkezlerinden Modern İşhanında esnaflarla bir araya gelerek vatandaşların taleplerini dinleyen ve hayırlı işler temennisinde bulunan MHP Adayı Kılıç, burada da yoğun ilgi ve sevgiyle karşılandı.

Kılıç: ''Hep birlikte kazanacağız.''

Nevşehir Belediyesini kentle birlikte yöneteceklerini vurgulayan MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz KILIÇ "Çok çalışacağız ve başaracağız. Bu başarının baş anahtarı olacak hanım kardeşlerimi, çalışkan beyleri ve üniversiteli gençlerimizi de buradan şimdiden tebrik ediyorum. Nevşehir halkını bana bırakın. Nevşehirli benim. Benim onlarda, gönüllerinde yerim var. Allah'ın izniyle geçmiş referansımız, yaptığımız hizmetler, duruşumuz, tavırlarımız, projelerimiz, Nevşehirli hemşehrilerimizin gönüllerinide oylarınıda almamıza yeter. Kazanmak için hep beraber, gece gündüz gayret edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Nevşehir'e ve Türkiye'ye örnek bir belediyecilik sergilemek için yola çıktığını ifade eden, Şehri Nevşehirlilerin desteğiyle bir kimliğe kavuşturacaklarını aktaran Kılıç, "Bize her partiden insan oy verecek. Biz her partiden, bütün siyasi partilerin mensuplarından oy alacağız. Bunun yolu da gönüllere girmek, gönülleri kazanmaktan geçiyor. Çalışmaktan geçiyor." diye konuştu.

Kılıç'ın seçim çalışmalarına, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Türker katıldı.