1 Kasım Erken Genel seçimlerinde Nevşehir'den milletvekili çıkartmak için büyük çaba sarf eden CHP , bu defa kararlı ve iddialı gözüküyor. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Niğde’de yapacağı seçim çalışmaları öncesinde geldiği Nevşehirde partililer tarafından Kapadokya Havalimanında karşılandı.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Niğde ve ilçelerinde yapacağı seçim çalışmaları öncesinde Adıyaman’da yaptığı seçim çalışmalarının ardından hava yolu ile Kapadokya Havalimanına geldi.

Kılıçdaroğlu’nu burada CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, CHP Nevşehir Milletvekili Adayları Fahri Ertik, Seyhan Duru, Fulya Gülşen Altınsoy, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu ve partililer karşıladı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, 1 Kasım'da Nevşehir'den Umutlu

CHP Nevşehir Milletvekili Adayı Fahri Ertik CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu karşılamasında kendisine bir buket çiçek takdim ederek tokalaşmasının ardından, Kılıçdaroğlu : "- Fahri Bey bu sefer olacak değil mi ?"  sorusuna "Ertik : - İddialıyız, Nevşehir halkıma güveniyorum, Genel Başkanım." dedi. Kılıçdaroğlu'da "- Haydi bende Nevşehir halkıma ve sizlere güveniyorum" dedi.

Kılıçdaroğlu tebessüm ederek burada partilerle selamlaşmasının ardından ise karayolu ile Niğde’ye hareket etti. 

Öğleden sonra Nevşehir Havaalanından Niğde'ye hareket eden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Niğde'de Yeşilgölcük Kasabasında karşılandı. Partililerin ve vatandaşların yoğun sevgisi arasında Yeşilgölcük kasabasından Çiftlik İlçesine geçen Kemal Kılıçdaroğlu burada mini bir miting yaptı. 

Yolda yoğun ilgiden dolayı Çiftlik İlçesine 17:15 sıralarında ulaşabilen CHP Lideri Çiftlik ilçesinde seçim otobüsü üzerinden yaptığı konuşmasında, hükümetin ekonomi ve dış politikasını eleştirdi. Seçimin yenilenmesinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı sorumlu tuttu. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Niğde'nin Çiftlik ilçesinde yağmur altında halka hitap etti. Kılıçdaroglu, "Bütün amacım şu güzel ülkede çiftçiye ektiği ürünün karşılığını alsın, her akşam herkes ekmeğini yesin, bütün amacım herkes kardeşçe yaşasın." diye konuştu. 

Kılıçdaroğlu'na 1 çuval patates hediye edildi.
Ramazan ve Kurban Bayramları'nda emeklilere birer ikramiye vaatlerini tekrarlayanKılıçdaroğlu, "Asgari ücreti 1.500 lira yapmaya hazır mıyız? Hiçbir ailenin geliri 720 TL altında olmayacak, hiçbir aile ben yoksulum demeyecek." diye konuştu. CHP'nin 7 Haziran seçim vaatlerini şimdi iktidarın kopyaladığını ifade eden Kılıçdaroğlu şöyle konuştu: "Bir şeyi yapacağız, size sözüm söz; bu ülkeye barışı ve huzuru getireceğim. Bakın dış politikada yanlış yapıyorlar, sanki bizimkiler iş buldu şimdi onlara iş buluyoruz. İş garantileyeceğiz. Bütün bunların tamamını CHP yapacak. Bunları yapabilmemiz için yetki vereceksiniz. Sevgili gençler, sizi olağan şüpheli olarak görüyorlar ama ben siziTürkiye'nin ileri gençleri olarak görüyorum ve sizin için bütün yasakları kaldıracağım. Su bulmak için kuyular kazıyorsunuz, elektrik fiyatlarını siz benden daha iyi biliyorsunuz çiftçiyi borç batağından kurtaracağım. Ürünün karşılığını almanız için size her imkanı sağlayacağım. Toprak var mı, var, çiftçi var mı, var. Çalışacak insanımız var mı, o da var. Sizi seviyorum, sizlere inanıyorum, sizler için çalışıyorum. Kul hakkı yemedik, Allah nasip etmesin. Her zaman doğru söyleyeceğim. Sizden 400 milletvekili istemiyorum, sizden sadece ve sadece yetki istiyorum. Bunu sakın unutmayın. Davutoğlu saray için çalışır, Kılıçdaroglu halk için çalışır." dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'na Çiftlik mitingi sonrasında İl Başkanı Erhan Adem bir çuval patates hediye etti.... Barışı simgeleyen beyaz güvercinler uçuruldu.