Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl başkanlığının koordinesinde 16-18 Ağustos tarihlerinde 81. ilin il başkanlarının katılacağı il başkanları toplantısına Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra, genel başkan yardımcıları, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nunda katılacağı belirtildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez;" CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve partinin üst düzey isimlerinin katılacakları 16-18 Ağustos tarihlerindeki toplantıya İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun da katılacaklarını belirtti.

Öte yandan 16-18 Ağustos tarihlerinde Gülşehir ilçesinde yapılacak olan il başkanları toplantısı öncesinde İl Başkanı Kamil Gülmez ve ekibi toplantıların yapılacağı otelde son hazırlıkları da tamamladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere 81 ilin il başkanlarının yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da katılacağı toplantılar öncesinde hazırlıkları bizzat denetleyen Başkan Gülmez elde edilen sonuçtan bir hayli memnundu.

İşte Kılıçdaroğlu Nevşehir Programı
16 AGUST CUMA
11:00 Hacıbektaş Veli Törenlerinde konuşması
13:00 Avanos ilçesinde esnaf ve vatandaşla buluşma
14:00 Avanos Belediyesini ziyaret
15:30 YOZGAT- Çayır alan ilçesinde festivale katılım
17:30 NEVŞEHİR’e dönüş
18:00 Gülşehir ilçesi CHP İl Başkanları buluşması ve akşam yemeği

17 AGUST CUMARTESİ
10:00 Gülşehir’de CHP İl Başkanları ve Belediye Başkanları Toplantısı

Haber:Mustafa Ferveren