Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Nevşehir’de düzenlenen mitingde görmüş olduğu coşku nedeniyle İl Başkanlığına teşekkür mesajı gönderdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından geçtiğimiz hafta sonunda yapılan Nevşehir mitinginde Nevşehir halkının düzenlenen mitinge yoğun bir ilgi göstermesi nedeniyle CHP Nevşehir İl Başkanlığına bir teşekkür mesajı  gönderdi.

İşte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından gönderilen o teşekkür mesajı;

‘’Değerli Yol Arkadaşlarım,

Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan milletvekili genel seçimlerine yönelik ilinizde gerçekleştirdiğimiz coşkulu buluşmaya katkı sağlayan vefakar, cefakar, örgüt emekçilerimizin desteğinden büyük memnuniyet duydum.

İl, ilçe örgütlerimizin emek, kahırla ve sabırla CHP’nin iktidarı için büyük gayret gösterdiğini memnuniyetle takip ediyorum, sizlere şükranlarımı sunuyorum.

CHP olarak sosyal adaleti tesis ederek insanlarımızın mutlu ve müreffeh yaşamasını sağlamak en büyük amacımızdır.
Toplumun tüm kesimlerine zenginlik, adalet, güven, sevgi, saygı, huzur ve umut vaat ederek sizlerle birlikte Türkiye’yi yönetmeye talibiz.

Herkes için zenginliğin gerçekleştiği, bireyin hak ve özgürlüklerinin genişlediği, evrensel hukuk normlarının güçlendiği, nefret ve ayrışmanın yerine sevgi ve barışın hakim olduğu güçlü bir Türkiye hayaliyle yola çıktık.

‘’Yaşanacak Bir Türkiye’’ için çıktığımız bu kutlu yürüyüşte karşımıza çıkan engelleri hep beraber aşma azmi gayreti ile seçim çalışmalarımızı aynı kararlılıkla sürdüreceğinize yürekten inanıyorum. ‘’

Sevgi ve Saygılarımla…
                                                               Kemal Kılıçdaroğlu
                                                                    Genel Başkan