KINALI ELLER DERNEĞİ’NDEN ZİYARET

Nevşehir Kınalı Eller Derneği, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci’yi ziyaret etti.

Nevşehir’de kadın ve öğrencilere yönelik faaliyetler gerçekleştiren Nevşehir Kınalı Eller Dernek Başkanı Seçil Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Ayşe Hamleci ile bir süre sohbet etti.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci, Kınalı Eller Derneği’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yardıma muhtaç insanlara yönelik çalışmalar yapan her sivil toplum örgütünü canı gönülden desteklediklerini belirtti.

Hamleci; “Kınalı eller derneğimiz ilimizde öğrencilere ve kadınlara yönelik başarılı çalışmalar yapıyor. Bu şekildeki sivil toplum kuruluşlarının sayısının artmasını diliyorum. Bizde Nevşehir’in Ak kadınları olarak Kınalı Eller derneğini destekliyor, kadınlarımız ve öğrencilerimiz için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Herkesi de böyle faaliyetler içerisinde bulunmaya davet ediyorum” dedi.

Kınalı Eller Dernek Başkanı Seçil Yılmaz ise, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, amaçlarının yardıma muhtaç kadınlar ve bayan öğrencilere maddi ve manevi konularda yardımcı olmak olduğunu söyledi.