AK Parti 27.Dönem Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyeliği görevine yeniden seçildi. 
AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, TBMM Divan Katip Üyeliğine yeniden katip üye seçilerek Nevşehir'in kırmızı plaka geleneğini sürdürdü.

Buna göre, halen TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi olan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, yeniden seçildi. Katip Üye olması ile birlikte kendisine önceki dönemde olduğu gibi bu dönemde de yeniden TBMM Başkanlık Divanında ayrı bir oda tahsis edilecek. Milletvekili Açıkgöz, ayrıca kırmızı plakalı bir araç, 2 şoför ve yaklaşık 4 tane daha personel ile çalışma imkanı bulacak. Açıkgöz, diğer katip üyeleri ile birlikte dönüşümlü olarak meclis başkanının görevlerine yardımlarda bulunacak. Açıkgöz, bugün yapılan seçimle yeniden katip üye seçilerek Nevşehir'in kırmızı plaka geleneğini sürdürdü. Böylelikle, TBMM'nin 9 numaralı kırmızı plakalı aracı Nevşehir'de kalmış oldu. Nevşehir'de vatandaşların büyük sevgi saygı ve teveccühünü kazanan Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün yeniden TBMM de Katip Üyeliği ise kamuoyunda büyük sevinç yaşattı. 

FİB Haber Merkezi olarak TBMM Katip Üyeliğine tekrar seçilen Ak Parti Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz'ü tebrik ediyor,hayırlı olmasını temenni ediyor başarılar diliyoruz.